VIP kørsel & Privatchauffør service

Business VIP kørsel – med eller uden ledsagertjeneste

Vi tilbyder en eksklusiv VIP kørsel i særklasse for virksomhedens forretningsforbindelser og fremstående medarbejdere. De får en behagelig og komfortabel transport rundt til eksempelvis møder, messer eller konferencer i hele landet – og helt uden bekymringer.

Fleksibel kørselsaftale En fleksibel kørselsaftale indebærer, at vi henter og bringer virksomhedens gæst, i det omfang der ønskes. Vi har stor erfaring og ekspertise på området, og kan tilbyde en service af høj kvalitet, udført af kvalificeret personale – dette gælder både med og uden ledsagertjeneste.

Vores flotte biler er udstyret med lædersæder og har Wi-Fi. Der er derfor mulighed for at arbejde, tale i telefon, eller holde et komfortabelt møde under transporten – Under helt rolige forhold.

Kontakt os for mere information om pris og booking på kontaktsiden.

Vi vil være nummer 1

Her får I den bedste service

Vi arbejder dagligt på at blive den foretrukne leverandør af persontransport i Danmark. For os handler det om at yde den bedste privatchauffør- og dokumenttransport-service, og derfor er vi altid grundige og velforberedte.

For mere information

Kontakt & Booking

Vi besvarer hurtigst muligt.
Er det en hastesag, så kontakt Kasper
på mobil (+45) 2581 6603

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Privatchauffør service - cvr: dk3898648 - 7000 Fredericia