Personkørsel og dokumenttransport

Få personer og dokumenter frem til tiden

Vi tilbyder professionel personkørsel og dokumenttransport. Denne løsning er perfekt hvis en medarbejder, eller gæst i virksomheden skal fra A til B, eller et vigtigt dokument skal frem hurtigt og sikkert.

Privat og erhvervs personkørsel
Vi tilbyder en eksklusiv kørsel af personer, der skal fra A til B, både i privat og virksomheds-henseende. Det kan være transport til møder, messer, konferencer eller en tur i byen. Vi kører i hele landet, og sørger altid for en behagelig transport med kvalificeret personale, som udøver høj diskretion og har tavshedspligt.

Vores flotte biler er udstyret med lædersæder, og har gratis Wi-Fi. Der er derfor mulighed for at arbejde, tale i telefon, eller holde et komfortabelt møde under transporten – Under helt rolige forhold.

Fortrolig dokumenttransport
Vi henter og bringer alle slags dokumenter. Det kunne være kontrakter, vigtige breve, dokumenter til underskrivelse eller lign. Vi kan hjælpe med at få det frem hurtigt og sikkert.

Vi udviser altid høj diskretion, og har tavshedspligt. Vores chauffører er professionelle, og overholder altid de retningslinjer klienten beder om, omkring håndtering og aflevering af det vigtige dokument.

Kontakt os for mere information om pris og booking på kontaktsiden.

Vi vil være nummer 1

Her får I den bedste service

Vi arbejder dagligt på at blive den foretrukne leverandør af persontransport i Danmark. For os handler det om at yde den bedste privatchauffør- og dokumenttransport-service, og derfor er vi altid grundige og velforberedte.

For mere information

Kontakt & Booking

Vi besvarer hurtigst muligt.
Er det en hastesag, så kontakt Kasper
på mobil (+45) 2581 6603

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Privatchauffør service - cvr: dk3898648 - 7000 Fredericia