Privat bryllupskørsel med chauffør

Vi henter og bringer på den store dag

Der er ingen større dag end bryllupsdagen, det er en af livets vigtigste begivenheder for to der holder af hinanden – en dag med stor fokus på dem begge.

Men tiden op til den store dag, kan være lang og kaotisk. Der er mange bolde der skal holdes styr på hele tiden, så det at have overblikket på plads, er en stor opgave.

Få et ekstra pift af elegance med privat bryllupskørsel
Allerede ved starten planlægningen af jeres bryllup, skal der tages stilling til transport af brudeparret til og fra kirken, rådhuset eller der hvor der ønskes at vielsen skal foregå.

Vi vil gerne tilbyde denne service og tage os af kørsel med brudeparret. Vi har stor erfaring med bryllupskørsel og har styr alle punkter. Vi kan eksempelvis kører brud og brudepiger til frisøren, hente gommen og hans kammerater eller køre præcis som i ønsker.

Vi står til rådighed med privat bryllupskørsel i det aftale tidsrum og sørger for at i kommer til fotografering og vielse til tiden – med et ekstra pift af elegance på en uforglemmelig dag.

Kontakt os for mere information om pris og booking – Se mere på kontaktsiden.

Vi vil være nummer 1

Her får I den bedste service

Vi arbejder dagligt på at blive den foretrukne leverandør af persontransport i Danmark. For os handler det om at yde den bedste privatchauffør- og dokumenttransport-service, og derfor er vi altid grundige og velforberedte.

For mere information

Kontakt & Booking

Vi besvarer hurtigst muligt.
Er det en hastesag, så kontakt Kasper
på mobil (+45) 2581 6603

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Privatchauffør service - cvr: dk3898648 - 7000 Fredericia