Professionelt, sikkert og diskret

Velkommen til KH-Driving

KH-Driving er en virksomhed der altid er på farten og vi har stor fremgang. Vores service kan leveres over hele landet og vi vil gerne vise, at vi er kommet for at blive.

God service giver glade kunder
Vi arbejder dagligt på at blive den foretrukne leverandør af persontransport i Danmark. For os handler det om at yde den bedste privatchauffør- og dokumenttransportservice, og derfor er vi altid grundige og velforberedte.

Kontakt os for mere information om priser og booking på kontaktsiden.

Vi hjælper fra A til B

Vores staff

MIKKEL LORENTZEN

Erfaren erhvervschauffør som brænder for at vores klienter altid får den ønskede service.

Mikkel er uddannet indenfor vagt og personbeskyttelse. Er altid diskret, høflig, ansvarsbevidst og serviceminded. Er fuldt ajourført med førstehjælp.

Har baggrund som chauffør hos lægevagt, taxa og værditransport-branchen.

ANTON RASMUSSEN

Erfaren og serviceminded chauffør med et stærkt engagement overfor opgaver og for at vores klienter altid får den ønskede oplevelse.

Anton er uddannet indenfor vagt og personbeskyttelse. Er altid diskret, høflig, ansvarsbevidst og fuldt ajourført med førstehjælp.

KASPER NYMARK HEJNFELT JENSEN

Erfaren chauffør som har et øje for den gode service. Kasper er indehaver af KH-DRIVING.DK og er uddannet indenfor vagt og personbeskyttelse.

Har siden 2011 kørt privatkørsel og har stor erfaring i håndtering af særlige opgaver.

Fremtræder altid ansvarsbevist, engageret, struktureret og diskret. Er serviceminded og har altid kundens velbefindende og sikkerhed som som første prioritet. Er fuldt ajourført med førstehjælp.

For mere information

Kontakt & Booking

Vi besvarer hurtigst muligt.
Er det en hastesag, så kontakt Kasper
på mobil (+45) 2581 6603

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Privatchauffør service - cvr: dk3898648 - 7000 Fredericia