Eksklusiv lufthavnskørsel

Vi henter og bringer VIP gæster

Har virksomheden gæster eller medarbejdere som ankommer via en lufthavn, eller skal hentes på en adresse, så kan vi tilbyde en eksklusiv og fleksibel kørselsaftale.

Afhentning i lufthavn
Vi sørger for at virksomhedens gæst, ankommer let og behageligt frem til den aftalte destination. Eksempelvis til en virksomhed, en messe, en restaurant, et hotel eller på en guidet sightseeingtur rundt i byen.

Vi har stor erfaring med transfers, og har styr på tider og afgange. Vi er altid godt forberedt, så gæsten ikke skal bekymre sig om noget. Desuden udviser vores chauffører altid høj diskretion, og har 100% tavshedspligt.

Vores flotte biler er udstyret med lædersæder og har gratis Wi-Fi. Der er derfor mulighed for at arbejde, tale i telefon, eller holde et komfortabelt møde under transporten – Under helt rolige forhold.

Kontakt os for mere information om pris og booking på kontaktsiden.

Vi vil være nummer 1

Her får I den bedste service

Vi arbejder dagligt på at blive den foretrukne leverandør af persontransport i Danmark. For os handler det om at yde den bedste privatchauffør- og dokumenttransport-service, og derfor er vi altid grundige og velforberedte.

For mere information

Kontakt & Booking

Vi besvarer hurtigst muligt.
Er det en hastesag, så kontakt Kasper
på mobil (+45) 2581 6603

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Privatchauffør service - cvr: dk3898648 - 7000 Fredericia